Ce este OTP Mentor?

OTP Mentor este programul de consiliere financiară inițiat de OTP Bank România, iar www.dresoruldelei.ro este platforma online prin intermediul căreia îți punem la dispoziție instrumentele care te pot ajuta să îți administrezi banii în mod eficient.

Pentru cine este potrivit?

Ești genul care consideră că este nevoie de 125% din ceea ce câștigă acum doar ca să-și acopere datoriile până la salariul următor? Sau crezi că economiile tale sunt prea mici ca să genereze profit? Te numeri printe cei care nu economisesc pentru că nu au un scop financiar clar definit? Sau ești unul dintre cei care se gândesc că mai e mult până la pensie? Dacă da, atunci OTP Mentor te va ajuta să afli de ce este bine să îți cunoști cheltuielile și cum să le ții în frâu, cum să îți stabilești obiective financiare realiste și cum să obții mai mult de la banii tăi.

De ce consiliere financiară?

Pentru că sunt o mulțime de metode prin care poți economisi bani și diferite opțiuni în care îi poți înmulți, este important să fii informat ca să îți administrezi optim banii. Pentru asta ai nevoie să înțelegi care îți sunt obiectivele financiare, să îți dai seama când vei avea nevoie de banii respectivi și la ce îți vor fi de folos. Apoi, trebuie să îți stabilești un plan de acțiune, cu toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a-ți atinge obiectivele. Primii pași spre o situație financiară sănătoasă îi poti face singur, doar cu ajutorul platformei online www.dresoruldelei.ro, prin setarea obiectivelor financiare, a orizontului de timp pentru care o faci și prin stabilirea unui plan de acțiune. Dacă vrei să obții mai mult de la banii tăi, stabilește o întâlnire cu un consilier financiar OTP Bank care îți poate detalia un plan de acțiune în funcție de stilul de viață și adaptat statutului tău social (căsătoria, apariția unui copil etc.)

De ce noi?

Avem o echipă de consilieri special pregătiți și gata să te ajute să înțelegi ce înseamnă obiectivele financiare și cum poți să le stabilești. De asemenea, îți putem face o analiză financiară amănunțită în baza căreia îți putem propune un plan financiar adecvat propriului tău stil, precum și posibilitatea de a accesa o gamă variată de produse financiare care să te ajute să îți pui planul în aplicare. Ce îți putem oferi:

  • Analiza situației tale financiare actuale și a obiectivelor pentru care deja economisești
  • Analiza scopurilor tale financiare
  • Dezvoltarea unui plan de acțiune ca să le atingi
  • Implementarea planului tău de acțiune folosind produse și servicii adecvate profilului și obiectivelor tale
  • Modificarea planului tău investițional în funcție de modul în care ți se schimbă stilul de viață și obiectivele

De ce on-line?

Cu ajutorul platformei noastre online poți obține informațiile și simulările necesare care să te ajute să iei decizii financiare mai bune, gratuit, indiferent de zi sau oră și fără să fii nevoit să te deplasezi la bancă.